Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Prepojenie Switch - satelit

Prepojenie Switch - satelit

Moderátori: psichac, Moderátori

Prepojenie Switch - satelit

Odosla┼ąod mr.dred » 12 M├íj 2017, 10:24

Vo vzdialenej izbe m├ím slab├ş sign├íl WiFi a v├Żpadky sp├┤sobuje aj pohyb os├┤b medzi rutrom a sat.prij├şma─Źom.
M├ím tam natiahnut├Ż ┼ítvor┼żilov├Ż k├íbel (predt├Żm pou┼żit├Ż na zdielanie cez RS232).
┼álo by to nejako prepoji┼ą? Mysl├şm Switch ( s pr├şstupom na internet ) a sat.prij├şma─Ź t├Żm ┼ítvor┼żilov├Żm "FTP" k├íblom....
jedno prepojenie som našiel... pôjde to tak?
Bez názvu.png

alebo pou┼żi┼ą priame prepojenie
1 - 1
2 - 2
3 - 3
6 - 6
Ne┼íikovn├ş elektrik├íri maj├║ ob─Źas tak├║ zvl├í┼ítnu iskru v oku.
mr.dred
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1391
Vek: 52.11
Zalo┼żen├Ż: 17.08.2011
Bydlisko: Handlová
Karma: 12

Re: Prepojenie Switch - satelit

Odosla┼ąod pocitujlasku » 12 M├íj 2017, 10:52

pc (satelit) a switch prepojit priamym kablom. Ten kabel je kruteny, alebo obycajny? moze tam byt problem s rusenim
Intel, Nvidia, Ubuntu, Firefox, Asus, Nissan, Jelinek 52%, Metal
---------------------------------------------------------------------------------------------
Jedn├şm z nejv─Ťt┼í├şch projev┼» ned┼»v─Ťry v Boha je hromosvod na kostele.
pocitujlasku
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3903
Vek: 34.36
Zalo┼żen├Ż: 20.07.2007
Bydlisko: Poprad, obcas Praha
Karma: 15

Re: Prepojenie Switch - satelit

Odosla┼ąod mr.dred » 12 M├íj 2017, 11:09

k├íbel je kr├║ten├Ż... zdielanie cez RS i┼ílo v poriadku
Ne┼íikovn├ş elektrik├íri maj├║ ob─Źas tak├║ zvl├í┼ítnu iskru v oku.
mr.dred
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1391
Vek: 52.11
Zalo┼żen├Ż: 17.08.2011
Bydlisko: Handlová
Karma: 12

Re: Prepojenie Switch - satelit

Odosla┼ąod miroja » 12 M├íj 2017, 12:30

Vyskusaj, mozno to pojde, mozno nie. Mylim, ze dopredu sa to jednoznacne odhadnut neda. Zalezi to od velkosti rusenia v okoli kablu, dlzky kabla, stupania toho twistovania. ci su twistovane dokopy len dva vodice, alebo vsetky 4 ...
miroja
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1540
Vek: 55.19
Zalo┼żen├Ż: 01.02.2010
Bydlisko: Liptov
Karma: 12

Re: Prepojenie Switch - satelit

Odosla┼ąod pocitujlasku » 12 M├íj 2017, 12:41

ked je kruteny kabel, tak to pojde v pohode. ved nacvaknutie 2 koncoviek a odskusanie je otazka chvilky.
Intel, Nvidia, Ubuntu, Firefox, Asus, Nissan, Jelinek 52%, Metal
---------------------------------------------------------------------------------------------
Jedn├şm z nejv─Ťt┼í├şch projev┼» ned┼»v─Ťry v Boha je hromosvod na kostele.
pocitujlasku
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3903
Vek: 34.36
Zalo┼żen├Ż: 20.07.2007
Bydlisko: Poprad, obcas Praha
Karma: 15

Re: Prepojenie Switch - satelit

Odosla┼ąod ondronr » 12 M├íj 2017, 13:16

Medzi switchom a koncovym zariadenim sa pouziva priame prepojenie. Ak mas aspon trochu moderny switch (s podporou Auto MDI/MDI-X) tak je jedno ci pouzijes priame alebo krizene prepojenie. 4 vodice stacia, ale pojde ti to max 100mbps.
ondronr
Nov├Ż ─Źlen
Nov├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 79
Zalo┼żen├Ż: 14.01.2014
Bydlisko: NR/BA
Karma: 0


Nasp├Ą┼ą na Internet a sie┼ą

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 0 host├ş.

cron
Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.29 sek├║nd