Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • M├í tu niekto vga sapphire hd3850 agp? Potrebujem pomoc

Má tu niekto vga sapphire hd3850 agp? Potrebujem pomoc

Procesory, grafick├ę karty, mati─Źn├ę dosky, pevn├ę disky,...

Moderátori: psichac, Moderátori

Má tu niekto vga sapphire hd3850 agp? Potrebujem pomoc

Odosla┼ąod PatrikMckane » 15 Apr 2017, 21:55

Ahojte ma tu niekto doma tuto grafiku sapphire radeon hd3850 agp? Potrebujem premerat jeden rezistor ktory odpadol kvoli zlemu skladovaniu predavajuceho. Ak ju nikto ma a je ochotny to premerat napiste mi spravu a poslem fotku kde to treba odmerat. Dakujem za odpoved
PatrikMckane
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 39
Zalo┼żen├Ż: 29.01.2017
Bydlisko: SP.Podhradie
Karma: 0

Re: Má tu niekto vga sapphire hd3850 agp? Potrebujem pomoc

Odosla┼ąod ktmmotocross » 17 Apr 2017, 13:16

meranie v obvode je na dve veci a pochybujem ze niekto ho bude koli tebe vyletovavat
ktmmotocross
Nov├Ż ─Źlen
Nov├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 59
Zalo┼żen├Ż: 16.02.2017
Karma: 0

Re: Má tu niekto vga sapphire hd3850 agp? Potrebujem pomoc

Odosla┼ąod alidedko » 17 Apr 2017, 13:34

Oznacenie kodom nam nieco hovori? :D
Trhala si chrasty, tretieho dvanásty ...
alidedko
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3028
Vek: 25.63
Zalo┼żen├Ż: 04.02.2013
Bydlisko: U alibabky v Poprade
Karma: 23

Re: Má tu niekto vga sapphire hd3850 agp? Potrebujem pomoc

Odosla┼ąod PatrikMckane » 17 Apr 2017, 15:16

Uz to niekto pre mna premeral. Suciasty su uz naletovane no grafika nefunguje vid obrazok.skoda konecne ked som ju zohnal...aspon ze slubil vratenie penazi...
Pr├şlohy
IMG_20170417_151503.jpg
PatrikMckane
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 39
Zalo┼żen├Ż: 29.01.2017
Bydlisko: SP.Podhradie
Karma: 0

Re: Má tu niekto vga sapphire hd3850 agp? Potrebujem pomoc

Odosla┼ąod alidedko » 17 Apr 2017, 15:38

Toto nie je odpor, to je bud studenak pod procesorom, alebo pod pamatou, v horsom pripade priamo vadna pamat ...
Trhala si chrasty, tretieho dvanásty ...
alidedko
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3028
Vek: 25.63
Zalo┼żen├Ż: 04.02.2013
Bydlisko: U alibabky v Poprade
Karma: 23

Re: Má tu niekto vga sapphire hd3850 agp? Potrebujem pomoc

Odosla┼ąod cool-zool » 17 Apr 2017, 16:16

IMG_20170417_160015.jpg
M├ím nejak├║ star├║ AGP ATI grafiku , ak chce┼í za po┼ítovn├ę ti ju po┼ílem . . .
Pr├şlohy
IMG_20170417_155951.jpg
cool-zool
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 290
Vek: 48.22
Zalo┼żen├Ż: 09.12.2013
Bydlisko: Rimavská Sobota
Karma: 1

Re: Má tu niekto vga sapphire hd3850 agp? Potrebujem pomoc

Odosla┼ąod elmoto » 18 Apr 2017, 00:36

Mne toto robil dvi kabel. Skus ine kable!
brekekeeee
elmoto
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 2761
Vek: 37.95
Zalo┼żen├Ż: 15.08.2011
Bydlisko: ZILINA
Karma: 8

Re: Má tu niekto vga sapphire hd3850 agp? Potrebujem pomoc

Odosla┼ąod mozeg » 14 M├íj 2017, 10:45

To bude studeny spoj. Nahrej chip gpu teplovzdusnou pistolou na cca 180-200C pajka by sa mala roztavit a chvilu to este bude fungovat. Ta GPU to uz ma proste zasebiu.
mozeg
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 2
Zalo┼żen├Ż: 14.05.2017
Karma: 0

Re: Má tu niekto vga sapphire hd3850 agp? Potrebujem pomoc

Odosla┼ąod romiadam » 14 M├íj 2017, 16:12

Preco ked to nahreje a zleju sa mu tie spoje to bude fungovat len chvilu?
Co sa tam bude diat z fyzikalneho hladiska?
Preco to nebude fungovat dlho?
Naveky?
romiadam
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1416
Zalo┼żen├Ż: 09.04.2008
Bydlisko: Wicklow, Irsko
Karma: 9


Nasp├Ą┼ą na Hardv├ęr

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 1 hos┼ą.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.34 sek├║nd