Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Ktor├Ż wifi router ?

Ktor├Ż wifi router ?

Moderátori: psichac, Moderátori

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod alidedko » 10 Jan 2015, 23:08

Je jasne, ze s takymito otazkami ide forum do sraciek.
Ved ach otvorim prikazovy riadok a skusim telnet na router.
Ak mam Vistu a vyssie, tak si stiahnem telnet klienta, napriklad putty.
Ked mi to nejde, asi telnet nema.
Ak sa pytas, ako sa tam dostanes, zjavne telnet nepoznas.
Ak ho nepoznas, je ti nachuja.
Naco ti je teda ten telnet pristup?
Trhala si chrasty, tretieho dvanásty ...
alidedko
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3093
Vek: 25.71
Zalo┼żen├Ż: 04.02.2013
Bydlisko: U alibabky v Poprade
Karma: 23

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod mato1168 » 10 Jan 2015, 23:53

ako hovoris forum ide do sraciek ale nie takymito otazkami ale pristupom uzivatelov na normalne otazky telnet som skusil nejde ok nepodporuje ho ale nedostal som odpoved na openWRT ci ho niekto na tomto routri skusal a ci funguje ale to ani nemusim cakat niaku odpoved zbohom nema cenu sem vobec prispievat a volaco sa pytat
mato1168
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 362
Vek: 21.85
Zalo┼żen├Ż: 22.04.2012
Bydlisko: Pie┼í┼ąany
Karma: 1

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod stw » 11 Jan 2015, 13:07

rudko nap├şsal:L4 ti bohate vyhovuje. ale skor nez ho kupis. budes ho vediet nastavit, pripadne mas niekoho v okoli kto by vedel? mikrotik nie je pre zaciatocnika / laika

D├şky, nastavenie je v├Żzva, nau─Ź├şm sa nie─Źo nov├ę,so star├Żmi routrami nebol probl├ęm a spolieham sa aj na prednastaven├ę funkcie...
Rob├şm tak, aby som bol na svoju pr├ícu hrd├Ż a to o─Źak├ívam aj od ostatn├Żch.
stw
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Nov├Ż ─Źlen
Nov├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 67
Vek: 42.9
Zalo┼żen├Ż: 23.06.2014
Bydlisko: TT
Karma: 0

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod alidedko » 11 Jan 2015, 16:46

Prednastavene tam prave nebudes mat nic ;)
Trhala si chrasty, tretieho dvanásty ...
alidedko
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3093
Vek: 25.71
Zalo┼żen├Ż: 04.02.2013
Bydlisko: U alibabky v Poprade
Karma: 23

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod psichac » 11 Jan 2015, 16:48

ale hej. z├íle┼ż├ş od modelu a verzie ROS.
default config ni─Ź nevrav├ş? 192.168.88.1 ?
zaujimáš sa o DVB-T alebo DXing všeobecne? klikni sem a dozvieš sa viac
-->FTP server<--||diskusia k FTP serveru||zase tie tvoje komentare...
Inak som Rado ;)
psichac
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Moderator
Moderator
Pr├şspevky: 5097
Vek: 23.86
Zalo┼żen├Ż: 27.10.2009
Bydlisko: Bratislava
Karma: 36

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod alidedko » 11 Jan 2015, 17:49

:D a ─Źo ─Ćalej?

DHCP pool, priradi┼ą k serveru, ktor├Ż vytvor├ş ... default gateway, source-nat, pr├şpadne nejak├ę to AP ... :D

Ale radi pom├┤┼żeme.
Trhala si chrasty, tretieho dvanásty ...
alidedko
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3093
Vek: 25.71
Zalo┼żen├Ż: 04.02.2013
Bydlisko: U alibabky v Poprade
Karma: 23

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod psichac » 11 Jan 2015, 17:56

http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:De ... igurations
totos ─Ź├ştals predpokladam...

taka zakladna konfiguracia, pre uplny za─Źiatok sta─Ź├ş.
zaujimáš sa o DVB-T alebo DXing všeobecne? klikni sem a dozvieš sa viac
-->FTP server<--||diskusia k FTP serveru||zase tie tvoje komentare...
Inak som Rado ;)
psichac
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Moderator
Moderator
Pr├şspevky: 5097
Vek: 23.86
Zalo┼żen├Ż: 27.10.2009
Bydlisko: Bratislava
Karma: 36

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod stw » 11 Jan 2015, 21:32

U┼ż sa te┼í├şm :-)


V z├ílohe budem ma┼ą star├Ż asus... Inak pozeral som si na ┼łom log a denne desiatkam r├┤znych IP zak├ízan├Ż pr├şstup...
Rob├şm tak, aby som bol na svoju pr├ícu hrd├Ż a to o─Źak├ívam aj od ostatn├Żch.
stw
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Nov├Ż ─Źlen
Nov├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 67
Vek: 42.9
Zalo┼żen├Ż: 23.06.2014
Bydlisko: TT
Karma: 0

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod alidedko » 11 Jan 2015, 22:39

Rado: necital, mame zauzivane 433, 493 a 600vky a ine nepouzivame :) ale dobre vediet, ze uz to zaslo aj do user-friendly levelu. Teda, dvojsecny mec, aj dobre, aj zle. Hlavne pre nas.
Trhala si chrasty, tretieho dvanásty ...
alidedko
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3093
Vek: 25.71
Zalo┼żen├Ż: 04.02.2013
Bydlisko: U alibabky v Poprade
Karma: 23

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod marek181818 » 29 Aug 2015, 12:39

Tak ked mi odisiel router, vybral som si nakoniec tento.Dufam bude OK, ludia su s nim spokojny tak uvidim ako to bude stym signalom ked ma 3 anteny.
http://access-pointy-routery.heureka.sk ... e/#section
Ak mate zaujem daco z ebay, DX,aliexpres a mozno aj ine,ozvite sa cez SS
na predaj
http://svetelektro.com/Forum/p-elektro-bordel-t40434.html

M├┤j web najdete na http://elektronic.cekuj.net
marek181818
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 2846
Vek: 27.96
Zalo┼żen├Ż: 20.03.2013
Bydlisko: Blizko LV
Karma: 4

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod psichac » 29 Aug 2015, 16:00

cim viac anten, tym viac addidos ?
no ved okej...
zaujimáš sa o DVB-T alebo DXing všeobecne? klikni sem a dozvieš sa viac
-->FTP server<--||diskusia k FTP serveru||zase tie tvoje komentare...
Inak som Rado ;)
psichac
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Moderator
Moderator
Pr├şspevky: 5097
Vek: 23.86
Zalo┼żen├Ż: 27.10.2009
Bydlisko: Bratislava
Karma: 36

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod marek181818 » 29 Aug 2015, 16:42

Jedna antena mi je urcite malo to mam aj teraz a notebook ma problem sa vobec nato pripojit.
Dve som uz mal :D a tri hadam do tretice vsetko dobre a recenzia je tiez pozitivna :D
Ak mate zaujem daco z ebay, DX,aliexpres a mozno aj ine,ozvite sa cez SS
na predaj
http://svetelektro.com/Forum/p-elektro-bordel-t40434.html

M├┤j web najdete na http://elektronic.cekuj.net
marek181818
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 2846
Vek: 27.96
Zalo┼żen├Ż: 20.03.2013
Bydlisko: Blizko LV
Karma: 4

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod TomKocuR » 03 Sep 2015, 12:37

uz len keby viac anten znamenalo lepsie pokrytie signalom...
TomKocuR
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 394
Vek: 30.78
Zalo┼żen├Ż: 20.05.2009
Bydlisko: Stropkov, Košice
Karma: 8

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod marek181818 » 03 Sep 2015, 13:01

akurat som router nastavil lebo mi nedavno dosiel domov, no ked ti pravdu poviem vyzera to slubne .Vpredu ma tlacitko na manualne zapinanie wifi, vzadu ma aj tlacidlo na vypnutie routra .Uvidime casom .Inak ma integrovany aj firewall ale to je asi jedno.zatial som spokony :D
Ak mate zaujem daco z ebay, DX,aliexpres a mozno aj ine,ozvite sa cez SS
na predaj
http://svetelektro.com/Forum/p-elektro-bordel-t40434.html

M├┤j web najdete na http://elektronic.cekuj.net
marek181818
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 2846
Vek: 27.96
Zalo┼żen├Ż: 20.03.2013
Bydlisko: Blizko LV
Karma: 4

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod Petronas » 28 Sep 2017, 16:01

Ahoj, poprosim o radu, dostal som novy router Mikrotik RB951 a chcem k nemu pripojit tlaciaren HP cez WPS, ale neviem to v nastaveniach nikde najst a aktivovat. Ma s tym niekto skusenost?

Diky
Petronas
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 277
Zalo┼żen├Ż: 28.01.2012
Bydlisko: NR
Karma: 1

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod Marek1975 » 28 Sep 2017, 16:37

Petronas nap├şsal:Ahoj, poprosim o radu, dostal som novy router Mikrotik RB951 a chcem k nemu pripojit tlaciaren HP cez WPS, ale neviem to v nastaveniach nikde najst a aktivovat. Ma s tym niekto skusenost?

Diky


Nenapisal si typ tlaciarne.... pokial je tlaciaren usposobena na pripojenie do siete (wifi, lan...) nastavenia k jej pripojeniu najdes najpravdepodobnejsie prave v jej nastaveniach. Skus pozriet nastavevenia tlaciarne, popripade spust na nej "connection wizard" a daj vediet, ako si postupil.
Spusten├Ż nov├Ż e-shop.
Adresa ehopu : http://www.elektrolab.eu
Pokia─ż sa rozhodnete nakupova┼ą tak sa pripravte na trval├║ z─żavu vo v├Ż┼íke 2% z celkovej objedn├ívky!
─Äakujem :)
Moje práce : http://workzone.elektrolab.eu/
Marek1975
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 812
Vek: 42.45
Zalo┼żen├Ż: 25.10.2016
Bydlisko: Trst├şn a Budkovce
Karma: 6

Re: Ktor├Ż wifi router ?

Odosla┼ąod Petronas » 28 Sep 2017, 19:02

Ahoj, je to HP multifunk─Źn├ş inkoustov├í tisk├írna Photosmart WIFI B109n,
v menu ma funkciu WPS, ked ju aktivujem zacne vyhladavat k comu by sa pripojila
tlaciaren netreba riesit, doteraz fungovala ako sietova

starsie routre mali taktiez WPS - spustala sa tlacitkom, u novsich sa to spustalo v menu a u tohto najsamnovsieho som to nenasiel, alebo sa to inak vola ... neviem
Petronas
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 277
Zalo┼żen├Ż: 28.01.2012
Bydlisko: NR
Karma: 1

Predchádzajúca

Nasp├Ą┼ą na Internet a sie┼ą

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 1 hos┼ą.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.54 sek├║nd