Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • programovanie v c

programovanie v c

C,C++,C#

Moderátori: psichac, Moderátori

Re: programovanie v c

Odosla┼ąod maskrtnik01 » 04 Okt 2017, 17:59

Ako inak by ste si to predstavovali, ako cez grafick├║ kni┼żnicu? Priama komunik├ícia s driverom by bola nesmierne n├íro─Źn├í, to sa nerob├ş. A vlastn├Ż driver? Na to zabudnite, driver sa p├ş┼íe viacmenej namieru na konkr├ętny GPU na grafickej karte, a cez neho potom funguje GUI cel├ęho Windowsu.
maskrtnik01
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 740
Vek: 21.9
Zalo┼żen├Ż: 20.07.2010
Bydlisko: okolie KE
Karma: 3

Re: programovanie v c

Odosla┼ąod niki31 » 29 Okt 2017, 20:52

Nem├íte niekto pln├║ verziu niektor├ęho kompil├ítora pre mplab alebo keygen? (PICC18,MCC18,XC8)
Niki31
niki31
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Nov├Ż ─Źlen
Nov├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 58
Vek: 42.88
Zalo┼żen├Ż: 05.02.2010
Bydlisko: ┼Żilinsk├Ż kraj
Karma: 0

Re: programovanie v c

Odosla┼ąod kamilko » 25 Dec 2017, 12:10

Hladaj studensku verziu, akjrat potom treba este nainstovat 4 updajty. No ale co by clovek neurobil ze.
kamilko
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 225
Zalo┼żen├Ż: 21.10.2017
Bydlisko: kosice
Karma: 1

Re: programovanie v c

Odosla┼ąod boraicho » 15 Jan 2018, 22:17

Bude niekto taky dobry a vysvetli mi ─Źo znamena v poistkach procesora Internal/External switchover Mode? diky
"Aj nevinne vyzeraj├║ca s├║─Źiastka, m├┤┼że by┼ą pr├ş─Źinou nefunk─Źnosti zariadenia a tou kondenzator 100% je"
3D REBEL II + PLA + PETG
boraicho
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 11794
Vek: 29.83
Zalo┼żen├Ż: 03.02.2007
Bydlisko: Prešov
Karma: 42

Re: programovanie v c

Odosla┼ąod Najgel » 15 Jan 2018, 22:20

Nehnevaj sa ale vie┼í pou┼żi┼ą google ? Je tam sn├í─Ć 500 000 v├Żsledkov.

Dokonca aj v datasheete to je.
Ke─Ć neodpisujem tak tu nie som, alebo som a neodpisujem :D

MPLAB & PIC
Tevo Tarantula 3D
Pon├║kam 3D tla─Ź.

UNIZA 4.ro─Źn├şk
Najgel
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1572
Vek: 23.5
Zalo┼żen├Ż: 02.07.2010
Bydlisko: N├ímestovo, ┼Żilina(┼íkola)
Karma: 31

Re: programovanie v c

Odosla┼ąod boraicho » 15 Jan 2018, 22:43

nehnevam, ale k programovaniu som sa dostal znova po pol roku, vobec sa mi to nechce ┼ítudova┼ą, ak sa k tomu o pol roka mo┼żno o rok znova dostanem, u┼ż nebudem ma┼ą ani tu┼íenia ─Źo je switchover, tak bud napi┼íem znova, alebo skor si budem pameta┼ą ┼że som t├║ informaciu u┼ż zha┼łal, tak ju tu najdem, len teraz ma to zaujima ─Źi je lep┼íie nastavi┼ą to ako ON alebo OFF.
"Aj nevinne vyzeraj├║ca s├║─Źiastka, m├┤┼że by┼ą pr├ş─Źinou nefunk─Źnosti zariadenia a tou kondenzator 100% je"
3D REBEL II + PLA + PETG
boraicho
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 11794
Vek: 29.83
Zalo┼żen├Ż: 03.02.2007
Bydlisko: Prešov
Karma: 42

Re: programovanie v c

Odosla┼ąod mac26 » 15 Jan 2018, 22:45

OFF :D
mac26
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 979
Zalo┼żen├Ż: 01.02.2010
Bydlisko: Martin
Karma: 6

Re: programovanie v c

Odosla┼ąod boraicho » 15 Jan 2018, 23:58

:thumbup:
"Aj nevinne vyzeraj├║ca s├║─Źiastka, m├┤┼że by┼ą pr├ş─Źinou nefunk─Źnosti zariadenia a tou kondenzator 100% je"
3D REBEL II + PLA + PETG
boraicho
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 11794
Vek: 29.83
Zalo┼żen├Ż: 03.02.2007
Bydlisko: Prešov
Karma: 42

Re: programovanie v c

Odosla┼ąod boraicho » 20 Jan 2018, 15:31

zdar.

mam program a ak pride impulz, tak ma odpo─Źita┼ą hodnotu 10, a problem je ┼że hodnota ide do minusu ,aspon mi to tak vypisuje na dysplej , pre─Źo ta hodnota ide do minusu ked mam napisane ┼że unsigned? jak to spravim aby to ne┼ílo do minusu? diky.
potrebujem aby to šlo od nejakej hodnoty iba po 0.

unsigned int uloz_hodnotu=0;

if(msd==1) //DOLNY MIKROSPINAC
{tu je e┼íte nejaky program kde hodnota mo┼że by┼ą akako─żvek.
uloz_hodnotu-=10;
if(uloz_hodnotu<0)uloz_hodnotu=0;
DAC2REFH=uloz_hodnotu;
DAC2LD=1;
sprintf(zobraz_lcd,"Rychlost:%d ",uloz_hodnotu);
string(zobraz_lcd);
}
"Aj nevinne vyzeraj├║ca s├║─Źiastka, m├┤┼że by┼ą pr├ş─Źinou nefunk─Źnosti zariadenia a tou kondenzator 100% je"
3D REBEL II + PLA + PETG
boraicho
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 11794
Vek: 29.83
Zalo┼żen├Ż: 03.02.2007
Bydlisko: Prešov
Karma: 42

Re: programovanie v c

Odosla┼ąod peterple » 20 Jan 2018, 15:49

K├│d: Vybra┼ą v┼íetko
unsigned int uloz_hodnotu=0;

if(msd==1) //DOLNY MIKROSPINAC
{tu je e┼íte nejaky program kde hodnota mo┼że by┼ą akako─żvek.
if(uloz_hodnotu<10) uloz_hodnotu=0;
else uloz_hodnotu-=10;

DAC2REFH=uloz_hodnotu;
DAC2LD=1;
sprintf(zobraz_lcd,"Rychlost:%d ",uloz_hodnotu);
string(zobraz_lcd);
}


ten test ─Źo si tam mal ty nem├┤┼że by┼ą nikdy pravda a preto sa ti to nikdy nevynuluje. Preto┼że 9-10 je 65535
Jednoducho podtiekla premenná
Ten printf to vypisuje ako signed lebo si mu to prik├ízal. Unsigned sa p├ş┼íu
K├│d: Vybra┼ą v┼íetko
sprintf(zobraz_lcd,"Rychlost:%u ",uloz_hodnotu);

a je to nez├ívisle na tom ako si to ty deklaroval. Ty mus├ş┼í poveda┼ą spr├ívne pri vypisovan├ş ─Źo to je, preklada─Ź to nedok├í┼że skontrolova┼ą
Uk├í┼ż m├║dremu chybu a on sa ti po─Ćakuje. Uk├í┼ż chybu hlup├íkovi a on sa uraz├ş.
peterple
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1754
Vek: 51.88
Zalo┼żen├Ż: 25.06.2013
Bydlisko: Krajn├ę
Karma: 48

Re: programovanie v c

Odosla┼ąod boraicho » 20 Jan 2018, 15:53

jasne diky, opravujem.
"Aj nevinne vyzeraj├║ca s├║─Źiastka, m├┤┼że by┼ą pr├ş─Źinou nefunk─Źnosti zariadenia a tou kondenzator 100% je"
3D REBEL II + PLA + PETG
boraicho
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 11794
Vek: 29.83
Zalo┼żen├Ż: 03.02.2007
Bydlisko: Prešov
Karma: 42

Predchádzajúca

Nasp├Ą┼ą na C,C++,C#

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 0 host├ş.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.42 sek├║nd