Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Sprint Layout 6.0 set to layer C2

Sprint Layout 6.0 set to layer C2

Ak hľadáte nejaký softvér do PC prípadne ak s ním máte nejaký problém.

Moderátori: psichac, Moderátori

Sprint Layout 6.0 set to layer C2

Odoslaťod Wicker » 31 Dec 2017, 17:25

Pekný posledný deň v roku prajem,

chlapi čo používate SL, ako prosím hodím SMD z vrstvy C1 (top) do vrstvy C2 (bottom) ? Keď použijem funkciu set to layer ako na foto, tak mi tam hodí celú súčiastku aj s púzdrom... dáááávno som v ňom nerobil a neviem na to prísť, ďakujem za rady.
Prílohy
1.jpg
2.jpg
Wicker
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 534
Vek: 27.85
Založený: 05.05.2013
Bydlisko: Kremnica
Karma: 7

Re: Sprint Layout 6.0 set to layer C2

Odoslaťod Milos66 » 31 Dec 2017, 17:46

Change Board Side
PC = Foobar2k = TEAC UD-H01 = Willi HA v.2.1 = Beyerdynamic T1 2g.
Gramo Rega Planar 3 = Audio-technica AT440Mlb = Actidamp MK3 v.2 = AKAI AM59 = Shan Aztec 100
Milos66
Obrázok používateľa
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 3687
Vek: 52.3
Založený: 28.09.2013
Bydlisko: Turčianska kotlina
Karma: 33

Re: Sprint Layout 6.0 set to layer C2

Odoslaťod Wicker » 31 Dec 2017, 18:29

Slepí som... ide to, ďakujem.
Wicker
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 534
Vek: 27.85
Založený: 05.05.2013
Bydlisko: Kremnica
Karma: 7


Naspäť na Softvér

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Forums ©
Autor stránky je Ondrej Závodský(zawin), o graficky design sa stará Ľuboš Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
Čas potrebný k spracovaniu stránky 0.16 sekúnd