Moderátori: psichac, Moderátori
romiadam napísal:Ak kvoli pamati, tak mozno na skusku kupim jenu 512GB RAM
Samanko napísal:Win 7 potrebuje minimalne 1GB - 32bit/ 2GB - 64 bit. Ty nesplnas ani jedno, pravdepodobne ti nepojde ani nainstalovat. Inak by to vsak bolo uplne jedno.
romiadam napísal:Mozem tam nainstalovat Win7 a vyskusat ci ten PC vladze bezat s Win7 a potom tam este doplnim pamate, alebo je 100% lepaie tie pamatie tam dat este pred instalaciou?
romiadam napísal:Ze ci si windows konfiguruje vykon systemu podla velkosti pamate len pri instalacii a potom uz nie, alebo si kontroluje velkost pamate vzdy a prisposoby tomu vykon systemu aj dodatocne (inak povedane mozem tam hocikedy doplnit tie pamate)?
...pravdepodobne ti nepojde ani nainstalovat...
...Win7 ide nainštalovať aj s 192MB RAM...
romiadam napísal:Ak by som tam chcel vyskusat 3x 1GB (ma to tri sloty na DDR), mam preferovat tri pamate od rovnakeho vyrobcu (aby boli identicke, vsetky tri by boliDDR PC3200) alebo mozem vyrobcov miesat? Viem ze obidve verzie funguju, len neviem ci to neako ovplyvnuje vykon PC, ked su pamate od roznych vyrobcov. Ci to na to ma velky vplyv, maly vplyv, alebo len velmi maly alebo ziadny.
maher napísal:lepšie je dať rovnaké, ale keď niesú treba nastaviť časovanie na najpomalšiu.
cim to je ze ta pritahuju starozitne pc, skoda elektriny a penazi venovat sa elektrosrotu.
tiež neviem či stojí zato sa zaoberať takýmto PC, keď za necelých 50€
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.