Ahoj. Pozeral som manuál ktorý som mal pribalený k základnej doske a nič zmysluplné som tam nenašiel, skúsil som rôzne varianty nastavení ako bol fastboot, pomeniť nastavenia ako sú animator, boot logo display rôzne hodnoty som tam dával, POST delay time,boot up lock numlock state, Option ROM Messages a všeličo možné ale nehovorím, že som vyskúšal všetko. Podarilo sa mi aj niečo nastaviť a po reštarte PC som sa nedostal ani do biosu len som mal čiernu obrazovku a nešiel ani žiaden signal do monitora, tak som musel spraviť hard reset biosu na doske pomocou "jumper". Vyskúšal som aj rady iných, že mám skúsiť PC bez periférií no nič sa nezmenilo, stále to isté. Odpojil som HDD, mechaniku, zvukovú kartu, Grafiku (monitor som zapojil priamo do dosky) a to isté. Vyskúšal som zapnúť pc bez SSD na ktorom je OS a do biosu ma hodilo po 10 sek + nevyhlásilo mi, že chýba OS len ma drblo do biosu. Ďalšia vec čo ma serie, že musim mať zapnutý intel rapid storage technology lebo sa nedostanem do windowsu iba ho bude dookola reštartovať a v ten čas keď ho reštartne už by som mal byť na ploche..(ani inštaláciu windowsu sa mi nedokončila, keď som to mal vypnuté iba počas inštalácií sa reštartoval pred koncom pc a keď malo inštalovať windows apps tak ho reštartovalo a stále dookola, musel som to zapnúť a znova nainštalovať win...) Čo som sa dočital, je potrebné mať nainštalované vo windowse intel rapid storage technology a potom to pôjde ale ako ked mi nejde ani čistú inštaláciu spraviť ? .. Vyskúšal som čistú inštaláciu windowsu bez pripojenia ostatných externých HDD, mal som len zapojené SSD. Nič, stále to isté. Skúsil som pár krát reštartovať pc, že či náhodou to nebrzdia ovládače ale nič.. Ďalšia vec je, že niekto má taku istú dosku ako ja a v biose majú v menu "Extreme Tweaker" kde môžú vypnúť RAM TRAINING ale ja mam "Ai Tweaker" a ja RAM TRAINING nemám..

Netuším ako ďalej