Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Zapnutie zdroja ASTEC AA22960 mimo PC

Zapnutie zdroja ASTEC AA22960 mimo PC

Procesory, grafické karty, matičné dosky, pevné disky,...

Moderátori: psichac, Moderátori

Zapnutie zdroja ASTEC AA22960 mimo PC

Odoslaťod Edgar » 28 Jún 2018, 20:46

Mám tento zdroj ktorý bol v serveri, čiže má konektor pre "hot plug" výmenu. Server bol robený pre 2 takéto zdroje (osadený len 1) takže vo vnútri bol plošák s konektormi pre oba zdroje, ešte nejakým signálnym konektorom a z toho plošáku išli už osobitné vodiče ako z ATX zdrojov. Tento plošák som vybral, zapojil konektor do zdroja, spojil som čierny so zeleným a zdroj išiel, no akonáhle vyberiem zdroj z toho konektora už bliká LEDka chybového stavu. Prepípal som medzi sebou piny toho signálneho konektora, či nejaké nemusia byť spojené ale nie sú žiadne spojené. Silové časti konektora sú spojené z obidvoch zdrojov paralelne (okrem jedného pinu) takže tam chybu nevidím. Pôvodne som si myslel že zato môže chýbajúci 3,3V sense signál takže som odstrihol všetky káble ktoré z toho plošáku išli aby žiadne neboli náhodou spojené, zdroj vtedy ide tiež takže tam chyba nebude. Proste zdroj ide výhradne zapojený v tom konektore ktorý je v tom plošáku. Plošák nemá žiadne súčiastky, takže tomu nerozumiem. Je možné že zdroj potrebuje mať na silovej časti konektora niečo prepojené a je to prepojené na tom plošáku? Na nete sa k tomu absolútne neviem dopátrať... Ide mi o to, aby som nemusel mať niekde navyše plošák o rozmeroch 12x12cm a aby som mohol napajkovať čisto 12V na piny konektora ktorý je na zdroji. Keď nebudem mať inú možnosť tak bohužiaľ, ale pýtam sa či s tým niekto nemá skúsenosti
Edgar
Zaslúžilý člen
Zaslúžilý člen
Príspevky: 1124
Vek: 21.88
Založený: 12.08.2013
Bydlisko: Košice

Re: Zapnutie zdroja ASTEC AA22960 mimo PC

Odoslaťod dan21 » 29 Jún 2018, 10:24

Mam iny typ (23650) a toto som nasiel. Funguje mi v pohode. :-)
Mozno ti to pomoze
Prílohy
Astec AA23650.jpg
dan21
Obrázok používateľa
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 2367
Založený: 11.04.2007
Bydlisko: ZA
Karma: 17

Re: Zapnutie zdroja ASTEC AA22960 mimo PC

Odoslaťod Edgar » 29 Jún 2018, 17:02

Akurát dnes som túto fotku našiel aj ja, ale ešte nie som doma takže som neskúšal či to funguje. Ale konektor a prakticky aj typ zdroja je ten istý takže malo by to ísť. Keď to zapojím tak dám vedieť. Díky za info, že to funguje aspoň na tom Tvojom type zdroja.
Edgar
Zaslúžilý člen
Zaslúžilý člen
Príspevky: 1124
Vek: 21.88
Založený: 12.08.2013
Bydlisko: Košice

Re: Zapnutie zdroja ASTEC AA22960 mimo PC

Odoslaťod dan21 » 29 Jún 2018, 17:38

Ak by si chcel, tak mam jeden na predaj :-)
SS
dan21
Obrázok používateľa
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 2367
Založený: 11.04.2007
Bydlisko: ZA
Karma: 17


Naspäť na Hardvér

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Forums ©
Autor stránky je Ondrej Závodský(zawin), o graficky design sa stará Ľuboš Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
Čas potrebný k spracovaniu stránky 0.21 sekúnd