technikus110 napísal:napríklad produkty tejto firmy:
https://www.ui.com/products/#airmaxP.S. a keby si pán podnikateľ do nicu vypísal okres z ktorého je, tak mu určite niekto miestny ochotne pomôže a dá viac informácií....
Nie som až taký veľký podnikateľ .... keby áno, neriešim to takto
Potreboval by som prístroj s frekvenciou 2,4 Ghz a 5 Ghz dokopy... neviem mám zrejme 2,4 Ghz, ale po čase ked sa prejde na 5 Ghz nech to nemusím zas riešiť.
Nechcem kupovať anténu zvlášť - router zvlášť - stanicu zvlášť a preto sa pýtam na univerzálne riešenie.
Je taká mašina, ktorá mi to nahradí všetko v jednom? aby som nemusel riešiť xy zdrojov a xy káblov
-- Spojený príspevok 13 Apr 2019, 22:52 --pocitujlasku napísal:2x nanostation loco, ako bridge a bude sa to tvarit, ze aj doma si v praci. ak to teda nevadi
Nestačil by mi iba doma nejaký univerzálny prístroj s takým dosahom ?
Ved na firme už router mám a ten čo som mal doma bez tak odišiel.
Je niečo čo by som mal použiť doma aby to malo taký dosah cca 1,5km?
Potreboval by som prístroj s frekvenciou 2,4 Ghz a 5 Ghz dokopy... neviem wifi mám zrejme 2,4 Ghz, ale po čase ked sa prejde na 5 Ghz nech to nemusím zas riešiť.
Existuje jedna taká mašina, ktorá mi to nahradí všetko v jednom ? Aby som doma nemusel riešiť XY zdrojov, antén a káblov... ale tak aby som už na firme do toho nemusel zasahovať ked to tam v frčí.