Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Ovládanie 2 motorov.

Ovládanie 2 motorov.

El. inštalácie, NN a VN rozvody, El. stroje

Moderátori: Drakoush, Moderátori

Ovládanie 2 motorov.

Odoslaťod milan209 » 18 Máj 2019, 22:12

Vie niekto z tejto schémy určiť či je možnosť že je zatečený konektor vodou. Lebo akonáhle motor MD9 dostane 220V tak sa točí aj motor MD8. Doska vyzerá byť OK. Hlavne ma zaujíma či tie drôty ( výstupy na MD8 a MD9 ) niekde susedia kde by mohlo dôjsť k ich skratu.
ČO je ale zaujímavé, keď program pustí napätie na motor M8 tak sa netočí ani MD8 ani MD9. Motor ma 155W.
Ďakujem.
Prílohy
20190518_220134.jpg
20190518_220116.jpg
20190518_213943.jpg
Screenshot_20190518-213834_Drive.jpg
milan209
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 422
Vek: 45.82
Založený: 07.04.2010
Bydlisko: Žilina
Karma: 1

Re: Ovládanie 2 motorov.

Odoslaťod AlbiDartanan » 19 Máj 2019, 01:10

milan209 - musíš pozrieť kde je to napojené tie motory , zistiť presne relétka a ako ďalšie pozrieť "budiče" tých relátok a to čo tým budičom dáva signály ...
S tou schémou ti možno niekto pomôže ale bude to asi zložité ...
"Possible is that which can be done immediately, impossible that which takes a little longer..."
intitle:"index of " XXX YYY -html -htm -php -asp -cf -gsp
Mamont. Largest FTP Search Engine = http://www.mmnt.ru/int/
http://www.mmnt.net/
AlbiDartanan
Obrázok používateľa
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 1717
Vek: 35.39
Založený: 09.07.2009
Karma: 7

Re: Ovládanie 2 motorov.

Odoslaťod milan209 » 19 Máj 2019, 20:12

Vyzerá to že to cez noc vyschlo. Už mi nespušta 2 motory.
Mám tam ale takú divnu chybu. Nejde iný motor aj keď tam programom púšťam napätie. Doma mi ten motor funguje na 220V.
Tam nie. Ale keď motor odpojim tak pri zapnutom stroji v kľude ( ked motor nema ísť) mi tam meraci prístroj ukazuje 236V. Ako je to možné? Chýba mi tam nulak? Alebo prečo? Donedávna všetko išlo. Napájanie je spravene tak že je tam zasuvka kde je nulak prepojený s kostrou. Uvažujem či mám vysledovat či sa mi tam nestraca spomínany nulak alebo či nemám napájanie ktore tam ide dvojžilovo napojiť cez prúdovy chranic a ďalej ísť trojzilovo.
V stroji je totiž všetko ukostrene.
Ale zas doteraz to fungovalo bez PCH.
milan209
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 422
Vek: 45.82
Založený: 07.04.2010
Bydlisko: Žilina
Karma: 1


Naspäť na Silnoprúdová elektrotechnika

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Forums ©
Autor stránky je Ondrej Závodský(zawin), o graficky design sa stará Ľuboš Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
Čas potrebný k spracovaniu stránky 0.19 sekúnd