Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Vigor 2700 series - ch├Żbaj├║ polo┼żky v menu

Vigor 2700 series - ch├Żbaj├║ polo┼żky v menu

Moderátori: psichac, Moderátori

Vigor 2700 series - ch├Żbaj├║ polo┼żky v menu

Odosla┼ąod mr.dred » 03 Sep 2019, 12:14

Pros├şm poradi┼ą, ALE NIE TAK, ┼ŻE ZAHODI┼Ą a k├║pi┼ą druh├Ż... :mrgreen:

V menu "System Maintenance" m├ím nejako m├ílo polo┼żiek.....
vigor1.png
ke─Ć kliknem prav├Żm my┼í├ştkom na "System Maintenance" a d├ím otvori┼ą odkaz v novom liste, tak sa zobrazia v┼íetky polo┼żky - ALE NEFUNK─îN├ë
vigor2.png
Potreboval by som nastavi┼ą syst├ęmov├Ż ─Źas a d├ítum kv├┤li "Schedule".
D├í sa to niekde zapn├║┼ą?
Alebo je to chyba firmv├ęru?
Alebo to bola vychytávka T-COMu ?
Factory reset nepomohol.
Ne┼íikovn├ş elektrik├íri maj├║ ob─Źas tak├║ zvl├í┼ítnu iskru v oku.
mr.dred
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3150
Vek: 54.27
Zalo┼żen├Ż: 17.08.2011
Bydlisko: Handlová
Karma: 28

Re: Vigor 2700 series - ch├Żbaj├║ polo┼żky v menu

Odosla┼ąod stefanSK » 03 Sep 2019, 12:28

Nie si n├íhodou pripojen├Ż cez WIFI ?
Pre niektor├ę nastavenia je nutn├ę by┼ą pripojen├Ż metalick├Żm k├íblom priamo na router.
S.K.
stefanSK
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 571
Vek: 63.8
Zalo┼żen├Ż: 24.06.2010
Bydlisko: Trnava
Karma: 17

Re: Vigor 2700 series - ch├Żbaj├║ polo┼żky v menu

Odosla┼ąod rudko » 03 Sep 2019, 12:29

je to vychytavka t-comu. upravuju firmware zariadeni a blokuju moznost skoro cokolvek nastavit
Drink coffee. Do stupid things faster with more energy...
Na predaj...
rudko
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Power user
Power user
Pr├şspevky: 2055
Vek: 33.19
Zalo┼żen├Ż: 28.12.2012
Bydlisko: Stupava
Paragraf: 24

Re: Vigor 2700 series - ch├Żbaj├║ polo┼żky v menu

Odosla┼ąod mr.dred » 03 Sep 2019, 12:31

Sk├║┼íal som aj k├íblom. Po factory resete to in├í─Ź ani nejde....

rudko - si ma nepotešil... :butthead: na to.
Ne┼íikovn├ş elektrik├íri maj├║ ob─Źas tak├║ zvl├í┼ítnu iskru v oku.
mr.dred
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3150
Vek: 54.27
Zalo┼żen├Ż: 17.08.2011
Bydlisko: Handlová
Karma: 28

Re: Vigor 2700 series - ch├Żbaj├║ polo┼żky v menu

Odosla┼ąod tom666 » 03 Sep 2019, 12:34

Ak sa nem├Żlim, tak T-COM z├ímerne modifikoval firmware tohoto routera znefunk─Źnen├şm niektor├Żch polo┼żiek menu. Nastavenie zariadenia je z toho d├┤vodu v plnej r├ę┼żii internet poskytovate─ża.
tom666
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1217
Zalo┼żen├Ż: 05.05.2009
Bydlisko: Nitra
Karma: 41

Re: Vigor 2700 series - ch├Żbaj├║ polo┼żky v menu

Odosla┼ąod maskrtnik01 » 03 Sep 2019, 12:49

Mne napr├şklad dali dve zariadenia. Jeden router s optikou na WAN m├í tak├Ż firmware, ┼że je to v podstate ONT. A za to tp-link ktor├Ż mi nerob├ş ┼żiadne probl├ęmy, nevyzer├í to na z├ísah do fw.

Ve─żmi negat├şvnu sk├║senos┼ą m├ím s upc. Mal som dosta┼ą cisco, ale to by asi neboli oni. Raz som mal podozrenie na pokazen├Ż router. Vymenili, nov├Ż e┼íte v├Ą─Ź┼íia ma─żov├ínka, dokonca nevedel ani ***** miesto hesla. Keby ho nep├Żtali nasp├Ą┼ą, skon─Źil by na s├║─Źiastky alebo v zbere.


Teraz ─Źo m├ím, nem├ím sa na ─Źo s┼ąa┼żova┼ą. R├Żchlos┼ą skoro gigabit obojsmerne. Router sta─Źilo im nahl├ísi┼ą MAC a nemaj├║ probl├ęm s mojim, pr├şpojka je klasick├Ż ethernet.
maskrtnik01
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1321
Vek: 22.82
Zalo┼żen├Ż: 20.07.2010
Bydlisko: okolie KE
Karma: 6

Re: Vigor 2700 series - ch├Żbaj├║ polo┼żky v menu

Odosla┼ąod romiadam » 03 Sep 2019, 18:21

ZAHODI┼Ą a k├║pi┼ą druh├Ż...┬á┬á


T-COM zámerne modifikoval firmware tohoto routera


A preto treba zhodit a kupit druhy :mrgreen:


Ale aby neboli len srandicky, druha moznost je ze zisti kto ten router vyraba a zozen si original firmware.

Mne moj poskytovatel mi dodal najlacnejsi router bez podpory sietovej USB tlaciarne. A kedze som chcel urobit sietovu tlaciaren z USB tlaciarne tak som stary router hodil do suflika a kupil vlastny s podporou USB sietovej tlaciarne. Neviem si to vynachvalit. To len na pkraj, ze niekedy je casovo jednoduchsie kupit veci nove. Ale samozrejme vyskusaj najprv najst na internete ten firmwar.
Naposledy upravil romiadam d┼ła 03 Sep 2019, 18:35, celkovo upraven├ę 1 kr├ít.
Prep├í─Źte mi za diakritiku a preklepy - v├Ą─Ź┼íinou p├ş┼íem z mobilu a ENG klavesnice.
(v├Żroky nemenovan├ęho ─Źlena f├│ra:) ...z├íklady elektrotechniky ovl├ídam dokonale, tak napr. tak├Ż tyristor neviem ako presne funguje
romiadam
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 2945
Zalo┼żen├Ż: 09.04.2008
Bydlisko: Wicklow, Irsko
Karma: 15

Re: Vigor 2700 series - ch├Żbaj├║ polo┼żky v menu

Odosla┼ąod dominiks » 03 Sep 2019, 18:30

Telekom ma vlastny FW na routre. To znamena ze aj ked ten router resetnes do defaultu tak sa to len vrati do ich defaultnych nastaveni. Je to predpokladam z toho dovodu, ze na WAN rozhrani maju nastavene meno a heslo cez ktore sa loguju na PPPOE. Pripadne tam maju este klasicky staticky IP. Kazdopadne s tym nespravis nic, ked router vymenis tak ti net nepojde, jedine ze si das vlastny a spytas sa aky protokol pouzivaju na WAN a dovolili by ti to nastavit na nom (to si ale nemyslim)

Napis tam mail ze si chces doma rozchodit nejake veci a ze ti ich router nevyhovuje a ze ci ti vedia povedat ci si ho mozes vymenit, pripadne ci ti vedia dat login a password na PPPOE (ak ho teda vyuzivaju, vacsina ISP uz ano)
dominiks
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 19
Zalo┼żen├Ż: 28.08.2012
Karma: 0

Re: Vigor 2700 series - ch├Żbaj├║ polo┼żky v menu

Odosla┼ąod mr.dred » 03 Sep 2019, 20:03

─Äakujem za odpovede, ale rie┼íi┼ą to nateraz po objasnen├ş probl├ęmu nejdem. Pl├ínovanie pr├şstupu na internet zatia─ż porie┼íim "v├Żchovn├Żm pohovorom" s u┼ż├şvate─żkou :evil:
Je to star├Ż router, ktor├Ż som od niekoho dostal a pou┼ż├şvam ho len na pokrytie WiFi na poschod├ş RD, tak ┼że ni─Ź d├┤le┼żit├ę....
Ne┼íikovn├ş elektrik├íri maj├║ ob─Źas tak├║ zvl├í┼ítnu iskru v oku.
mr.dred
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3150
Vek: 54.27
Zalo┼żen├Ż: 17.08.2011
Bydlisko: Handlová
Karma: 28


Nasp├Ą┼ą na Internet a sie┼ą

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 1 hos┼ą.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.38 sek├║nd