Cavte,
Jedneho dna nam prestala ist mikrovlnka aj rura naraz. Displej funguje. Zapnem mikrovlnku s casom 1min a pri 57sek sa vypne. Svetlo vnutri v rure/mikrovlnke nesvieti. Ked zapnem len ruru, ventilator sa toci, svetlo nesvieti (malo by) a nehreje. Ziarovka je OK.
Tak som demontoval zadny kryt a zistil som ze su tam tri tepelne poistky. Jeden z nich nepipa (meranie vodivosti). Moze tato teptelna poistka sposobovat taketo chovanie mikrovlnky/rury (ziarovka nesvieti, displej, ventilator ide ale neohrieva ani jedno?
Mozem to prepojit docasne drotom kvoli testu.
Ja si myslim, ze mozem, ale kedze to bola v tom case rura za 700e tak si chcem byt na 110% isty. Nerad by som kupoval novu ruru aj mikrkvlnku, kvoli blbosti. Viacmenej to potrebujem od vas len potvrdit alebo vyvratit.
Tato je OK
Tato je tiez OK. Pod nou bola ta na dalsom obrazku.
Tato nepipa
Ta posledna co tam volne visi nie je vodiva (multimeter nepipa). Ma oznacenie YT26 125. Ta druha dobra na rure je YT08 125 A ta tretia na magnetrone je KSD1 180.
Tak mozem to docasne prepojit dtotom a otestovat ci sa ziarovka rozsvieti a rura a mikrovlnka zacne ohrievat?