Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • win10 a offline tlaciaren

win10 a offline tlaciaren

Procesory, grafick├ę karty, mati─Źn├ę dosky, pevn├ę disky,...

Moderátori: psichac, Moderátori

win10 a offline tlaciaren

Odosla┼ąod misocko » 07 Jan 2020, 21:48

ahojte
uz mi to neskutocne dviha tlak :(
previdelne sa mi stane ze moja Samsung C480 nieco (asi nieje dolezite) vo Win10 prestane tlacit s tym ze je offline - idem cez wifi
Co je uplne super , hlavne ked bez problemov dokazem na nej skenovat - tiez cez wifi. No ked chcem tlacit , ani tuk. Odinstalujem , naistalujem , par dni ide. Na notasi a dalsom PC kde mam win7 ide furt.
Viete mi nejako poradit ? Uz som prehladaval aj net, aj ten mrkwosoftovi aj som minule nieco nasiel ale vysledok je tan ze pravidlene ked potrebujem , tak vytiahnem USB kluc , zapnem notas a vytlacim odtial. Fakt pekne.
misocko
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3137
Vek: 43.24
Zalo┼żen├Ż: 14.06.2009
Bydlisko: Hlohovec
Karma: 26

Re: win10 a offline tlaciaren

Odosla┼ąod jmalik93 » 07 Jan 2020, 22:07

Ke─Ć prestane tla─Źi┼ą sk├║s ju pingn├║┼ą ─Źi Ti odpovie,sk├║s ju e┼íte na nejak├Ż ─Źas pripoji┼ą na k├íbel ─Źi sa stav nezlep┼í├ş pr├şpadne jej na routri nastav pevn├║ IP adresu.
jmalik93
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 878
Vek: 26.07
Zalo┼żen├Ż: 27.07.2011
Bydlisko: Bratislava
Karma: 8

Re: win10 a offline tlaciaren

Odosla┼ąod misocko » 07 Jan 2020, 22:42

vobec nerozumiem komunikacii tlacka / zvysok siete
ale
ked mi ide skener ktory je sucastou tlaciarne (aj na kritickych win10) , komunikacia by mala byt v pohode a problem bude zrejme vo win , ─Źi?
divne je ze aj software origo od tlacky ju ukaze ako offline a pri tom v tom istom momente na nej v pohode tlacim z dalsich dvoch PC , tiez je divne ze obcas sa to chyti "same" (manzelka mi volala do roboty ze nefunguje tlacka, ja som prisiel domov z tlacky vylezenych asi 10 papierov , skratka sa to behom asi troch hodin chytilo a vytlacilo)
misocko
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3137
Vek: 43.24
Zalo┼żen├Ż: 14.06.2009
Bydlisko: Hlohovec
Karma: 26

Re: win10 a offline tlaciaren

Odosla┼ąod Edgar » 07 Jan 2020, 23:19

Mo┼żno blbos┼ą ktor├í s t├Żm nijako nes├║vis├ş, ale u Windowsu ─Źlovek nikdy nevie. M├í┼í sie┼ą nastaven├║ takto? Vo Win7 vybehlo okno kde sa dalo vybra┼ą hne─Ć po pripojen├ş ─Źi je to verejn├í, pracovn├í alebo dom├íca sie┼ą, vo Win10 to (asi kv├┤li blbuvzdornosti) treba nastavova┼ą ru─Źne.

siet.png
Edgar
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1561
Vek: 23.05
Zalo┼żen├Ż: 12.08.2013
Bydlisko: Košice

Re: win10 a offline tlaciaren

Odosla┼ąod misocko » 08 Jan 2020, 08:31

Pozrem to. Avsak pri nespravnom nastaveni by to neslo vobec. ─îi?
Taktiez mrknem na tu pevnu IP ak to zvladnem.
misocko
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3137
Vek: 43.24
Zalo┼żen├Ż: 14.06.2009
Bydlisko: Hlohovec
Karma: 26

Re: win10 a offline tlaciaren

Odosla┼ąod PKEnergy » 08 Jan 2020, 14:25

M─Ť to taky zlobilo, pomohlo zru┼íit SNMP v nastaven├ş portu, n─Ťco jako tady https://windowsreport.com/windows-8-printer-offline/, Solution 3.
PKE
PKEnergy
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 6
Zalo┼żen├Ż: 08.08.2013
Karma: 0

Re: win10 a offline tlaciaren

Odosla┼ąod misocko » 08 Jan 2020, 15:52

tak na toto som nenrazil, budem to musiet skusit preluskat
─Äakujem Vam :D
misocko
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3137
Vek: 43.24
Zalo┼żen├Ż: 14.06.2009
Bydlisko: Hlohovec
Karma: 26

Re: win10 a offline tlaciaren

Odosla┼ąod peterple » 08 Jan 2020, 19:24

Ja som na tom podobne ako ty. Tie┼ż nerozumiem ako funguje sie┼ą vo Windowse. M├ím probl├ęm s├şce in├Ż ale typujem, ┼że pr├ş─Źina m├┤┼że by┼ą rovnak├í. M├ím dva notebooky a na ka┼żdom minecraft. Prepoj├şm k├íblom a hr├ím so synom multiplayer vo dvojici. ─îas od ─Źasu sa stane ┼że sa nevid├şme a nepom├┤┼że ani direct spojenie (niekedy pom├┤┼że). Tak potom sk├║sime civiliz├íciu a tam je v├Żsledok tie┼ż 50/50. Potom upgrajdujem a upgrajdujem a na neviem ko─żk├Ż re┼ítart to zase ide. Pritom firewall vypnut├Ż, ping ide ale naviaza┼ą TCP spoojenie na porte ani n├íhodou. Hluch├ę, slep├ę zdochne to na timeout. ┼álak ma ide trafi┼ą z tak├ęho syst├ęmu.
Uk├í┼ż m├║dremu chybu a on sa ti po─Ćakuje. Uk├í┼ż chybu hlup├íkovi a on sa uraz├ş.
peterple
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1976
Vek: 53.15
Zalo┼żen├Ż: 25.06.2013
Bydlisko: Krajn├ę
Karma: 52

Re: win10 a offline tlaciaren

Odosla┼ąod rohy » 09 Jan 2020, 07:52

a mo┼żno problem sposobuje rovnaka vec ako u m┼ła https://svetelektro.com/modules.php?nam ... 638f98ad90
rohy
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 529
Vek: 51.23
Zalo┼żen├Ż: 28.02.2008
Bydlisko: PD
Karma: 2

Re: win10 a offline tlaciaren

Odosla┼ąod jjilek » 09 Jan 2020, 13:04

Asi to nen├ş tento ban├íln├ş probl├ęm, ale co kdyby? St├íle jsem m─Ťl n─Ťjak├ę probl├ęmy, chvilku mi n─Ťjak├í p┼Öipojen├ş mezi PC a netem fungovaly, n─Ťkdy ne. Nakonec jsem na┼íel jednu duplicitn├ş adresu jednoho z WiFi router┼», jednalo se pouze o adresu jednoho z wifi AP, kter├í se nepou┼ż├şvala (byla jen pro nastaven├ş routeru).
Na soukrom├ę zpr├ívy reaguji jen pokud jde o p┼Öed├ín├ş osobn├şch ├║daj┼», jako adresa, telefon, cena apod.
jjilek
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 702
Zalo┼żen├Ż: 26.07.2010
Bydlisko: Olomouc
Karma: 1


Nasp├Ą┼ą na Hardv├ęr

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 0 host├ş.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.42 sek├║nd