SVETELEKTRO

9. januára 2015   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Audio konektory nekompromisnej kvality za kompromisnú cenu


SOS electronic s.r.o.

Dlhodobo spoľahlivý kontakt bez rušenia, škrípania a brumu, navyše v krásnom obale – to sú konektory Neutrik / Rean.

Konektory majú vo všeobecnosti jednu zaujímavú vlastnosť – na trhu je mnoho podobných alebo takmer rovnakých typov. Audio konektory v tomto nie sú výnimkou. Aj keď vyzerajú takmer rovnako, často sú medzi nimi veľké cenové a najmä kvalitatívne rozdiely. Ak by sme predpokladali, že každý výrobca pristupuje k výrobe svojich produktov rovnako zodpovedne, potom by ten lacnejší mal byť pravdepodobne dobrou voľbou. Samozrejme v praxi tomu tak nie je.

Skutočný rozdiel medzi kvalitným a nekvalitným konektorom poznáme až pri detailnom skúmaní a porovnaní a ideálne až po reálnom testovaní v praxi.
Kvalitný audio konektor musí byť vyrobený z kvalitných materiálov a tiež s vysokou presnosťou. Samozrejme, ak sa chce výrobca koncového zariadenia presadiť na trhu, často si jednoducho nemôže dovoliť použiť príliš drahý konektor, ktorý by predražil celé zariadenie.

Preto u nás nájdete konektory Neutrik / Rean ponúkajúce high-end triedu za veľmi prijateľnú cenu. Spoločnosť Neutrik sa už takmer 40 rokov špecializuje na audio konektory a vo všeobecnosti na konektory pre audio/ video štúdiá, vybavenie koncertov (backstage) apod., t.j. aj konektory pre reproduktory, napájanie, ethernet, atď.
Medzi výrobkami Neutrik nájdeme aj konektory Rean reprezentujúce ešte výhodnejšiu cenovú hladinu pri zachovaní veľmi vysokej kvality. Už krátky pohľad na detaily vyhotovenia konektorov Neutrik/ Rean nám napovie, že sa jedná o precízne konektory. Samozrejmosťou je aj detailná dokumentácia s presným popisom elektrických vlastností a použitých materiálov. Ucelený prehľad o dostupných typoch a vlastnostiach nájdete v katalógu Rean a katalógu Neutrik (22MB). K sofistikovanejším konektorom ako je napr. NYS373 sú dostupné aj návody na montáž.

V prípade záujmu o akýkoľvek produkt Neutrik alebo Rean prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

Výhody / vlastnosti:

  1. špičkové konektory pre audio/ video segment
  2. výborný pomer cena/ kvalita
  3. precízna konštrukcia do posledného detailu
  4. široký sortiment

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár