SVETELEKTRO

27. apríla 2013   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Univerzálne SMD LED série KA-3528 pritiahnu pozornosť


SOS electronic s.r.o.

Rozšírili sme skladovú ponuku osvedčených LED v puzdre PLCC-2 o nové typy s vylepšenými parametrami.

Séria SMD diód KA-3528 nie je novinkou a mnohí ju už poznáte viacero rokov, avšak táto séria sa neustále obohacuje o nové typy. Kingbright ako spoľahlivý výrobca LED diód kontinuálne zlepšuje ich parametre a preto aj my postupne obmieňame našu ponuku o nové typy, ktoré prekonávajú svojich predchodcov. To zaručuje dlhodobú dostupnosť LED diód v tomto puzdre a zároveň stále menšie nároky na napájanie vďaka vyššej svietivosti nových typov.

Výhody / vlastnosti:

  1. univerzálne SMD LED
  2. PLCC-2 puzdro, 3,5×2,8mm
  3. vyššia svietivosť
  4. dostupné v rôznych farbách a s rôznou svietivosťou

 

KA-3528 to sú univerzálne farebné SMD diódy v PLCC-2 puzdre, s vyššou svietivosťou a nominálnym prúdom 20 mA vhodné na podsvietenie tlačidiel, panelov a pod. KA-3528 ponúka tiež možnosť vybrať si z viacerých farieb (vlnových dĺžok) aj v rámci jednej farebnej skupiny.

Puzdro PLCC-2 má dobré optické vlastnosti (reflektor) a zároveň dobré tepelné vlastnosti, čo dáva predpoklad dlhej životnosti. V poslednom období sme doplnili našu ponuku napr. o typy KA-3528LSGS, KA-3528QBCT-G a KA-3528VGS-A.

Detailné informácie vám poskytnú datasheety pri jednotlivých typoch ako aj prehľad SMD diód Kingbright. V prípade záujmu o akýkoľvek komponent Kingbright prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár