SVETELEKTRO

30. júla 2015   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Opravárenská stanica WXR3031 vám nahradí tri prístroje


SOS electronic s.r.o.

Spájkovanie, odspájkovanie, horúcovzdušné práce ale aj záznam o vašej práci v PC – to je Weller WXR 3031.

Dobrá spájkovačka je obyčajne základ pracoviska. Odspájkovačka je väčšinou nutnosťou ak pracujete aj vo vývoji alebo oprave. A horúcovzdušná stanica? – tá sa stáva nutnosťou pri akomkoľvek vývoji alebo opravách DPS s SMD súčiastkami. Ak vieme, že je ideálne mať všetky tieto tri zariadenia na stole, nebolo by možné spojiť ich do jedného?

 

Odpoveďou je Weller WXR 3031

Hneď na úvod možno povedať, že v tomto prípade spojenie do jednej stanice prináša skutočné pozitíva, než známe negatíva rôznych výrobkov a prípravkov typu „3v1“, „7v1“ a podobne :-).

Vari najväčším pozitívom je úspora miesta na pracovnom stole a rovnaké ovládanie pre všetky nástroje. Ak poznáte stanice WX2, ktoré sme vám už predstavili v našich článkoch, potom viete, že patria k úplnej špičke. Ak k nim „pridáme aj sekciu pre horúci vzduch ako aj ďalšie pridané vlastnosti a možnosť pripojenia vákuovej pinzety (pickup), dostaneme naozaj špičkový prístroj, ktorý poteší každého elektronika.

 

V skratke:

● 3 kanály
● celkový výkon 420 (600W)
● teplota 100-450 (550) °C/ 200-850°C (horúcovzdušná časť)

Na výber sú až 4 nástroje (rúčky) na spájkovanie (od mikro až po výkonnú 200W) a 3 nástroje na odspájkovanie. Konkrétne zostava WXR 3031 obsahuje:
● samotnú jednotku WXR3,
● horúcovzdušnú rúčku WXHAP
● odspájkovaciu rúčku WXDP 120
● spájkovaciu rúčku WXP 120

 

Veľkou pomocou pre profesionálne pracoviská je možnosť záznamu o vašej práci (priebeh teplôt) cez USB port na PC. USB port zároveň slúži na možnú aktualizáciu firmvéru. Stanica WXR33031 disponuje inteligentnou identifikáciou pripojeného nástroja a pamäťou parametrov zabudovanou na daného nástroja, inteligentným šetrením energie a možnosťou riadenia viacerých pomocných zariadení cez WX port.

Séria WX spĺňa všetky požiadavky pre náročnú a precíznu každodennú prácu. Vysoký výkon, užívateľský komfort a široký výber spájkovacích rúčiek a hrotov budú pravdepodobne prínosom aj pre vaše pracovisko.

Možnosti WXR3031 sú veľmi rozsiahle a vari najlepšie ich ilustruje priložené video. Detailné informácie vám poskytne katalógový list WXR3031, užívateľský manuál WXR3031 ako aj "WXR3 Quick start".
Stanicu WXR 3031 sme zaradili do nášho štandardného skladového sortimentu.

V prípade záujmu prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.
 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Komentáre (2)

  1. Samanko píše:

    Je to sice vsetko pekne, ale taaa cena 😀

  2. acheruspd píše:

    fúúúúú čakal som možno 500-800€ ale 2000€ 😀 to je moc

Pridaj komentár