SVETELEKTRO

30. mája 2012   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Zaizolujte to dôkladne!


SOS electronic s.r.o.

Nové typy izolačných pások sa vyznačujú výbornými izolačnými vlastnosťami, odolnosťou, výbornou priľnavosťou a v neposlednom rade aj veľmi priaznivou cenou.

V našom sortimente môžete nájsť nové typy izolačných a iných technických pások značky Electrix. Aby ste sa v nich ľahšie orientovali, prinášame vám ich stručný popis:

Výhody / vlastnosti:

  1. kvalitné pásky s výbornou priľnavosťou
  2. výhodná cena
  3. dostupné priamo z nášho skladu

Typ 202

– profesionálna vysoko elastická elektroizolačná páska z plastifikovaného PVC hrúbky 0,19 mm, elektrická pevnosť až 49 kV/mm. Odolná vlhku a rozpúšťadlám. Lepidlo pásky je na báze syntetického kaučuku a má výbornú priľnavosť. Aplikovateľná pri teplotách od -10 do +85°C. Šírka pásky je 15 mm a dĺžka 20m.



Typ 211

Univerzálna elektroizolačná páska z plastifikovaného PVC hrúbky 0,13 mm. Odolná vlhku a rozpúšťadlám. Lepidlo pásky je na báze syntetického kaučuku a má výbornú priľnavosť. Vyrába sa v 5 šírkach od 15 do 50 mm. Skladom máme typy široké 15 mm s dĺžkou 10 m.



Typ 223

Samovulkanizačná vodeodolná elektroizolačná páska na báze PIB (polyizobutylén) hrúbky 0,76 mm. Rýchlo sa vulkanizuje a má elektrickú pevnosť až 13,8 kV/mm. Maximálne predĺženie je až 600%. Je ideálna aj pre izoláciu tenkých káblov v širokom rozmedzí teplôt od -30 do +80°C. Vyrába sa v 4 šírkach od 19 do 50 mm. Skladom máme typ široký 19 mm s dĺžkou 3,5 m.



Typ 111

Univerzálna sivá textilná páska na spájanie materiálov, izolácií, utesňovanie a upevňovanie. Páska je použiteľná do +90 °C, pevná s okamžitou priľnavosťou. Vďaka textilnej výstuži sa môže aplikovať aj bez rezacích pomôcok (dá sa roztrhnúť v kolmom smere). Vyrába sa v šírkach 25, 35 a 50 mm. Skladom máme typ široký 50mm s dĺžkou 9m.



Typ 302

Hliníková samolepiaca páska s lepidlom na báze modifikovaného kaučuku. Je vhodná na tesnenie, maskovanie a montáž izolácií, vo vzduchotechnike, klimatizácii a tepelnej technike. Má veľkú mechanickú odolnosť, výbornú lepivosť a neodlupuje sa pri nízkych teplotách. Pomerne mäkká hliníková fólia sa dobre prispôsobuje nerovnému povrchu. Tiež pôsobí ako dobrá parozábrana. Vyrába sa v 5 šírkach od 30 do 100 mm. Skladom máme typ široký 48 mm, s dĺžkou 10 m.



Typ 511

Penová obojstranne lepiaca páska. Univerzálne použiteľná na inštaláciu rôznych predmetov. S hrúbkou 1mm sa výborne prispôsobuje aj nerovnému povrchu. Šírka 25mm, dĺžka 5m.



Typ 521

Tenká obojstranne lepiaca páska. Univerzálne použiteľná na rôzne materiály a tiež napr. pri výrobnom procese – na dočasnú fixáciu komponentu pre ľahkú následnú aplikáciu lepidla alebo tmelu apod.


V prípade záujmu o akúkoľvek izolačnú alebo technickú pásku Electrix nás prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár